Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Dezinsectie

Substantele utilizate in activitate de dezinsectie se gasesc pe Lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana si au ca spectru de actiune: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni. molii, daunatori depozite, larve.Putem sa realizam operatiuni de dezinsectie atat in spatii interioare - cladiri publice (hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite, etc).- cat si in cele exterioare.Utilizam pentru efectuarea tratamentelor de dezinsectie substante cu grad de toxicitate III si IV, avizate de Ministerul Sanatatii si insotite de certificate de calitate. Substantele pot fi aplicate in stare pulveizata, sub forma de aerosoli sau sub forma de geluri.

DEZINFECTIE

Dezinfectie este tratamentul impotriva virusilor si a bacteriilor.
Prin procesul de Dezinfectie se urmareste prevenirea si distrugerea germenilor patogeni din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea factorului de infestare.Dezinfectia este operatiunea de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale prin eliminarea agentilor patogeni de pe suprafetele tratate. Metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Tratamentele de dezinfectie se recomanda a fi facute periodic si cu responsabilitate.

Dispunem de echipamente, tehnica si substante avizate de Ministerul Sanatatii, insotite de certificate de calitate si menite sa realizeze operatiunile de dezinfectie cat mai eficient.
Tratamentele de dezinfectie executate de catre firma noastra nu dauneaza in nici un fel oamenilor din spatiile de tratat si nici nu influenteaza negativ activitatea desfasurata.

Tipurile de tratamente pe care le putem practica sunt urmatoarele:

Dezinfectia profilactica:

procedeul care are ca scop prevenirea aparitiei si dezvoltarii unei flore microbiene cu un potential important in producerea de boli infectioase.

Dezinfectia de atac:

se realizeaza pentru a distruge atat germenii patogeni cat si combaterea unui posibil focar infectios

Dezinfectia apei din piscine cu clor

Dezinfectia apei din piscine cu oxigen activ

DERATIZARE

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Deseori, in unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare,leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroente virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite,reprezentand o treime din fauna globului.

Cunoscand toate acestea si tinand cont ca eliminarea rozatoarelor se face cu produse sub denumirea generica de momeli, rolul deratizatorului consta tocmai in perspicacitatea de a intui si administra in asa fel momelile, incat sa poata determina populatia de rozatoare sa consume si sa ingere otrava.

Metode de deratizare

-ecologica:consta in prinderea si imobilizarea rozatoarelor in capcane, fiindurmata de colectarea, transportarea si incinerarea acestora:

-chimica:consta in utilizarea de substante raticide cu efect letal amplasate instatii de intoxicare perimetrale;

-mixta:se utilizeaza atat deratizarea ecologica cat si deratizarea chimica.

"BANII AU VALOARE ATUNCI CAND STII SA TE FOLOSESTI DE EI"
Din Gura in Gura